Оренда автомобіля туристу: в чому перевага

Навіть ті любителі подорожувати, які не раз бували у Львові – західній столиці України, безсумнівно мріють опинитися тут ще хоча б раз. Але, аби побачити усі визначні місця стародавнього міста Лева та усіх його околиць, потрібна неабияка фізична підготовка та хоча б декілька днів. Спростити завдання і зробити відпочинок максимально комфортним допоможе авто на прокат, яке без проблем можна взяти у компанії «Leocar». Особливо привабливою така ідея є для туристів. І це не дивно, адже такий спосіб передбачає багато переваг.

Визначимо основні з них:

  • є можливість підібрати саме той транспортний засіб, який підходить під особливості подорожі;
  • не потрібно підлаштовуватись під розклад міського чи міжміського транспорту та вивчати нудні графіки руху;
  • нема потреби возитися зі страховими полісами;
  • таксі для пересування по місту обходиться набагато дорожче;
  • у випадку поломки орендованого авто, клієнту не прийдеться шукати автосервіс, швидкий ремонт, або заміна транспортного засобу входить в обов’язки фірми;
  • взяти автомобіль в оренду – означає зекономити кошти та дорогоцінний час, а також уникнути багатьох неприємностей під час подорожі.

Якщо взяти до уваги усі ці фактори, то стає зрозумілим той факт, що усе більше туристів, як українських, так і закордонних, обирають прокат авто в місті Львів.

Чому вибирають саме «Leocar»

На сьогодні у кожному великому місті, а особливо у туристичному центрі регіону, такому як Львів, для туристів і не тільки, оренда легкового автомобіля вже не є проблемою. З десяток компаній пропонують такі послуги. Але, щоб мандрівка дійсно була приємною, варто обирати найкращих, де рівень сервісу буде на найвищому рівні. Саме такою фірмою є «Leocar». Що ми пропонуємо:

  1. Найширший вибір автомобілів на прокат у місті. Тут знайдеться авто для кожного: від студентів-туристів до поважних VIP-персон. Але, не зважаючи на базовість або статусність моделей, усі вони знаходяться у відмінному технічному стані та мають привабливий зовнішній вигляд.
  2. Ціна на авто в оренду (Львів) одна з найнижчих у регіоні. Тут не існує накруток, форс-мажорів та особливих умов – ви платите рівно стільки, скільки вказано у прайсі.
  3. Також для постійних клієнтів існують знижки, бонуси та приємні сюрпризи.
  4. Оформлення страховки (включена у вартість оренди) та решти документації не займе багато часу. Ми зацікавлені, аби клієнт отримував море емоцій від споглядання міста, а не стін нашого офісу.
  5. Абсолютна безпека. Перед кожним новим прокатом транспортний засіб проходить ретельний технічний огляд.
  6. При попередньому бронюванні клієнт має можливість замовити авто конкретної марки та моделі.

Ми постійно розвиваємось і розширюємо свої послуги. Кваліфіковані менеджери намагаються знайти індивідуальний підхід до кожного клієнта та задовольнити усі побажання стосовно вибору автівки.

Як взяти авто на прокат у «Leocar»

Що робити туристу, який хоче роздивитися місто, але не бажає витрачати сили та час на піші прогулянки між визначними пам’ятками?  Орендувати авто у нашій компанії! Для цього необхідно роздивитися каталог представлених автомобілів на сайті та вибрати найкращий варіант. Далі слід забронювати вибране авто. А якщо виникають питання, зв’язуйтесь з менеджером компанії, який відповість на усі питання та допоможе у розв’язанні проблем. Єдине, на що слід звернути увагу – клієнту на час замовлення послуги має виповнитися 21 рік, а також він повинен мати стаж водіння мінімум 2 роки.  Про інше можна не турбуватися. Наші автомобілі зроблять вашу подорож комфортною та незабутньою.

X

Замовити дзвінок

Передзвоніть мені
Ми з Вами зв'яжемося