Як економити на оренді автомобіля

Час відпусток – пора подорожей. Передчуття ласкавого дотику морського прибою, або вдихання кисневого коктейлю, замішаного на ароматах гірських вершин і лісової хвої лоскочуть фантазію, а машини немає? Проза життя! Адже не в кожній українській родині є власний транспорт.

А що робити, якщо запланована туристична поїздка в велике гарне місто у моря-Одеса, або культурну столицю України Львів, наприклад? Тут без авто ну ніяк не обійтися, враховуючи, скільки вартто оглянути пам’яток. В цьому випадку залишається єдиний правильний вихід – орендувати автомобіль.

При уявній з першого погляду дорожнечі такого підприємства, воно цілком виправдано, про це заявляють багато мандрівників, які вже випробували цей метод на практиці. Мало того, на оренді машини, виявляється, можна ще й заощадити.

Кілька практичних порад

Прокат автомобілів – послуга, якою давно нікого не здивуєш. У кожному місті існує маса сервісів з наданням автомобіля в тимчасове користування. Головне – не розгубитися, і не замовляти машину в першому офісі, який потрапив на очі. Якщо є вибір – значить потрібно їм скористатися, порівняти ціни, і зупинитися на найбільш вигідному варіанті. Але, не варто спокушатися занадто дешевими пропозиціями. Це підозріло нагадує шахрайство. Така довірлива економія може обернутися великою статтею витрат і зіпсованим відпочинком. Тому ми рекомендуємо скористатися нашими послугами, де ціна і якість сервісу на найвищому рівні.

Багатьох дратують, здавалося б, нав’язливі додаткові послуги. Але хороший сервіс з великою практикою роботи з клієнтами зайвого пропонувати не буде. Якщо є можливість включити в пакет водія, то не поспішайте відмовлятися. Досвід підказує, що в дорозі змінник просто необхідний. І потім, намітивши прогулянку по місту, можна не переживати за залишений на стоянці автомобіль. За ним догляне змінний водій.

Оформити страховку – це не витрата, а економія, в разі непередбачених обставин. Можна бути вмілим водієм, але лихачів на дорогах вистачає. Щоб не платити за непередбачений ремонт, краще-таки застрахувати авто.

Оренда машин (Львів) з повним баком заощадить на дозаправку. До того ж деякі салони роблять знижки на бензин. А скориставшись перевагою великого вибору автомобілів, можна зупинитися на марці з невеликою витратою палива.

У розпорядженні салону «LEOCAR», наприклад, є: «Мазда», «Форд», «Фольксваген Гольф», «Шкода», «Джип», і інші бренди з гучним ім’ям. Така різноманітність дозволяє підібрати оптимальний варіант, як для великої родини, так і мандрівника-одинака.

Оренда – це вигідно

Істотну економію можна відчути, якщо нанести безпосередній візит в офіс фірми. Тоді відпаде необхідність у послугах брокера і передоплатою за бронь. А якщо потрапити на адміністратора, то можна прямо домовитися про невелику знижку.

Буває навіть так, що компанія в даний момент проводить грандіозну акцію, що входить в сервіс оренда авто, тоді взагалі обійдеться по казковій ціні. Адже в пакет акції може входити оплата за проживання в готелі або квиток на літак! Але головне – довіритися надійному автосалону, з хорошою репутацією. І тоді ваша відпустка запам’ятається надовго.

X

Замовити дзвінок

Передзвоніть мені
Ми з Вами зв'яжемося