rent car kia rio in lviv

Як вибрати чесний автопрокат

Поряд із збільшеною, за останні роки, кількістю власників власного транспорту, автомобілі на прокат стають все більш популярною послугою. Особливо помітний сплеск затребуваності спостерігається в сезон відпусток. Якщо ще кілька років тому дістатися до місця відпочинку на маршрутці було вигідно, то зараз це задоволення не можна назвати дешевим. До того ж часто любителі подорожей воліють огляди пам’яток в старих частинах міст з багатою архітектурою.

Сервісів, що пропонують машини в оренду досить, але тим самим ускладнюється вибір надійного і чесного орендодавця. Як не помилитися, і не попастися «на вудку» шахраїв в гонитві за дешевими привабливими розцінками? Для цього потрібно просто знати, чим відрізняються сумлінні компанії.

Ознаки сумлінного сервісу

Перше, на що слід звернути увагу – наявність великого списку автомобілів, причому відносяться до різних цінових категоріях і класах: від класу A – supermini, до класу D – середнього / сімейного. Крім цього, хороший сервіс зобов’язаний запропонувати люксові категорії в форматі класів E – вищий середній, F – люкс, S – купе, кабріолети, родстери і навіть J – позашляховики, кросовери, паркетники.

Адже запити і вимоги у клієнтів різні, а в інтересах чесного орендодавця залучити якомога більше клієнтів, з урахуванням їх неоднакових матеріальних можливостей. Саме таким парком машин має прокат автомобіля у Львові.

Фірма, міцно стоїть на ногах надає надійні авто, постійно оновлює каталог, який, до речі, повинен бути доступний на сайті компанії. Разом з цією інформацією, чесний орендодавець обов’язково викладе свої контактні дані (за якими можна зв’язатися з менеджером) і фізичну адресу салону.

На ресурсі повинен бути зразок договору «Авто на прокат», де чітким шрифтом прописані умови угоди, список усіх послуг, що надаються, розцінки. Тільки так клієнт зможе зрозуміти, що перед ним чесна компанія, якій нема чого приховувати.

Обов’язкова наявність договору

Підписана угода між орендодавцем і клієнтом служить для обох сторін гарантією виконання його умов. Сумлінна компанія зацікавлена ​​в наявності цього документа, як і орендар. Крім цього, клієнту обов’язково повинні запропонувати оформлення страховки.

Чесний прокат машини (Львів) зазвичай включає страховку у вартість послуги, і допомагає швидко оформити всі необхідні документи. Машини повинні бути з вчасно пройденим техоглядом, мати сертифікати якості та вік не більше трьох років.

Якщо салон дійсно хороший, і виконує всі взяті на себе зобов’язання, то про нього обов’язково будуть «говорити» в інтернеті. Люди діляться своїми враженнями / відгуками, і не шкодують слів для сумлінного сервісу, але і про погане можуть все викласти. А якщо про компанії немає жодного спогаду в мережі – це перша ознака її сумнівного походження. Шахраї давно практикують фірми-одноденки, змінюючи їх назва і місце розташування, так що будьте пильними!

X

Замовити дзвінок

Передзвоніть мені
Ми з Вами зв'яжемося