Блог

Leocar – найкращий автопрокат у Львові

Львів – найбільше музейне місто України, яке має свою багатовікову історію. Він зачаровує старовинними вуличками з ароматом кави, замками і унікальною архітектурою. Крім цього, Львів являється культурно-діловим центром України, а ще налічує 26 університетів, що робить його одним із найбільших студентських міст Європи.
Читати далі

Як вибрати чесний автопрокат

Поряд із збільшеною, за останні роки, кількістю власників власного транспорту, автомобілі на прокат стають все більш популярною послугою. Особливо помітний сплеск затребуваності спостерігається в сезон відпусток. Якщо ще кілька років тому дістатися до місця відпочинку на маршрутці було вигідно, то зараз це задоволення не можна назвати дешевим. До того ж часто любителі подорожей воліють огляди пам’яток в старих частинах міст з багатою архітектурою.
Читати далі

Як економити на оренді автомобіля

Час відпусток – пора подорожей. Передчуття ласкавого дотику морського прибою, або вдихання кисневого коктейлю, замішаного на ароматах гірських вершин і лісової хвої лоскочуть фантазію, а машини немає? Проза життя! Адже не в кожній українській родині є власний транспорт.
Читати далі

Оренда автомобіля туристу: в чому перевага

Навіть ті любителі подорожувати, які не раз бували у Львові – західній столиці України, безсумнівно мріють опинитися тут ще хоча б раз. Але, аби побачити усі визначні місця стародавнього міста Лева та усіх його околиць, потрібна неабияка фізична підготовка та хоча б декілька днів. Спростити завдання і зробити відпочинок максимально комфортним допоможе авто на прокат, яке без проблем можна взяти у компанії «Leocar». Особливо привабливою така ідея є для туристів. І це не дивно, адже такий спосіб передбачає багато переваг.
Читати далі

Оренда авто – корисна послуга для міських жителів та мандрівників

Динамічний ритм життя сучасного суспільства змушує систематично використовувати транспортні засоби. Особливо це стосується міських жителів, котрі завжди кудись поспішають. І не завжди користування громадським транспортом або таксі є зручним, особливо, якщо людина знаходиться в незнайомому місті. Однак автомобіль давно перестав бути розкішшю, тепер він являється необхідним засобом пересування для розв’язання різних життєвих питань. Читати далі

Як діяти, якщо на орендованому автомобілі потрапити в ДТП

Оренда автомобіля – зручна і корисна послуга. Дозволяє за лічені хвилини отримати у своє розпорядження комфортабельний автомобіль. Однак, що робити, якщо потрапив у ДТП на орендованій машині. Таке питання виникає не в момент укладання договору, а вже за фактом неприємну ситуацію на дорозі. Багато губляться, починають панікувати, не знають, що робити.
Читати далі

Викрадення прокатних авто в Україні

Останнім часом почастішали випадки продажів машин шахраями за підробленими довіреностями або здачі авто на запчастини.

У зв’язку з активізацією ринку прокату машин в Україні набирають обертів і випадки шахрайства. Прокатні авто перепродують за підробленими документами або просто викрадають для продажу на запчастини. Таку інформацію повідомляє UBR.
Читати далі

Машина в оренду у Львові

Нерідко в житті виникають ситуації, коли потрібна не просто машина в оренду, а представницький автомобіль преміум-класу. Адже далеко не у всіх в гаражі стоїть відповідне авто. До того ж особистий транспорт не завжди відповідає ситуації зовнішнім виглядом. У таких випадках допоможе оренда преміум автомобілів. За прийнятну ціну ви можете отримати в своє розпорядження машину з шикарним екстер’єром, а також бездоганними технічними характеристиками.

Читати далі

X

Замовити дзвінок

Передзвоніть мені
Ми з Вами зв'яжемося